Potrebno je:
- 2 šolje integralnog pirinča
- 400 grama mladog kukuruza
- 2 konzerve tunjevine
- 2 glavice crnog luka (iseckane)
- 1 kašika maslinovog ulja
- 1 kašičica iseckanog peršuna
- malo butera
Priprema
1. Pirinač oprati i skuvati u ključaloj vodi 25-30 minuta.
2. U međuvremenu izdinstati luk na maslinovom ulju, pa ga staviti u vatrostalni sud.
3. Dodati kuvani pirinač, tunjevinu, kukuruz i peršun.
4. Poprskati istopljenim buterom i zapeći u rerni 20 minuta na 175 stepeni.
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna