Potrebno je:
- 400 g svinjetine isečene na kockice
- po 3 g korijandera i kumina
- 1 crni luk
- 1 šargarepa
- 2 čena belog luka
- 1 paprika
- 5 g kurkume
- 350 g paradajz pirea
- 600 g pasulja iz konzerve
Priprema
1. Svinejtinu uvaljajte u začine i ispržite na ulju dok ne poprimi braon boju.
2. Ispržite kratko luk i šargarepu, zatim dodajte beli luk, papriku i kurkumu i pržite tri minuta. Dodajte paradajz i kuvajte još 10 minuuta, dok se sos ne zgusne.
3. Dodajte svinjetinu i pasulj, posolite i pobiberite po ukusu i kuvajte još oko 15-20 minuta. Gotov obrok možete poslužiti uz krompir pire ili pirinač.
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.