Potrebno je:
- 400 g svinjetine isečene na kockice
- po 3 g korijandera i kumina
- 1 crni luk
- 1 šargarepa
- 2 čena belog luka
- 1 paprika
- 5 g kurkume
- 350 g paradajz pirea
- 600 g pasulja iz konzerve
Priprema
1. Svinejtinu uvaljajte u začine i ispržite na ulju dok ne poprimi braon boju.
2. Ispržite kratko luk i šargarepu, zatim dodajte beli luk, papriku i kurkumu i pržite tri minuta. Dodajte paradajz i kuvajte još 10 minuuta, dok se sos ne zgusne.
3. Dodajte svinjetinu i pasulj, posolite i pobiberite po ukusu i kuvajte još oko 15-20 minuta. Gotov obrok možete poslužiti uz krompir pire ili pirinač.
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna