Potrebno je:
- 200 g testenine u obliku lopti (ili drugih oblika po želji)
- 300 g kobasica
- 15 ml ulja
- 1 crni luk
- 1 rendana šagarepa
- 1 krompir (isečen na sitne komade)
- 350 ml paradajz pirea
- 750 ml goveđeg bujona
- 100 g rendanog parmezana
Priprema
1. Skuvajte testeninu po uputstvima sa pakovanja. Iscedite, isperite u hladnoj vodi i ostavite sa strane.
2. Kobasice isecite na manje komade i ispržite dok ne porumene.
3. U istom ulju ispržite luk dok ne postane staklast. Dodajte šargarepu i krompir i pržite oko 3 minuta.
4. Dodajte pire od paradajza i bujon i kuvajte supu još oko 15 minuta. Supu začinite po želji.
5. Dodajte kobasice i dobro promešajte. Kada su sastojci dovoljno omekšali, dodajte pastu i pospite parmezanom.
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna