Potrebno je:
1 veliki celer
1 krompir
2 šargarepe
1 mala glavica luka
so, biber
Priprema:
1. Povrće operite, iseckajte i obarite u malo vode da bude sasvim mekano.
2. Isitnite ga u blenderu, vratite u šerpu, posolite, pobiberite, nalijte vode do željene gustine i pustite da proključa.
3. Ukrasite seckanim listom celera ili peršunom i poslužite uz prepečeni hleb ili krekere.
Savet: Čorba će biti još ukusnija ako nju nju prilikom serviranja dodate kašičicu pavlake (naravno tada nije posna).
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna