Potrebno je:
- 700 g paradajz sosa
- pakovnaje kora za lazanje (240 g)
- 450 g tofu sira
- 3 šolje svežeg povrća (brokoli, karfiol, tikvice i/ili spanać)
- 220 g mocarele
Priprema
Zagrejte rernu na 180 stepeni.
Namažite tanak sloj paradajz sosa na dno keramičke posude, a preko stavite 3 do 4 kore za lazanje. Nanesite jednu trećinu tofua, a zatim trećinu preostalog paradajz sosa.
Stavite otprilike trećinu povrća preko sosa, a zatim trećinu sira. Ponovite postupak još dva puta, tako što će poslednji sloj biti kore za lazanje i sir.
Pokrijte aluminijuskom folijom i pecite dok kore ne omekšaju, 35 do 40 minuta.
Ukoliko želite, skinite foliju i zapecite još 5 minuta da gornji sloj poprimi zlatnu boju. Sačekajte 5 minuta pre nego što poslužite ove ukusne lazanje.
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna