Potrebno je:
5 strukova praziluka
3 kašike ulja
0,5 kg svinjskih šnicli
1,5 kašika oštrog brašna
so i biber po ukusu
kašika začina od sušenog povrća
1 dl kisele pavlake
Priprema
Iseći praziluk poprečno na komade duge približno 1 cm i kuvati ga oko 5 minuta. Na zagrejanom ulju ispržiti šnicle. Izvaditi ih pa u isto ulje dodati oceđen praziluk, posuti brašnom, posoliti, pobiberiti i začiniti.
Zaliti sa 1 dl vode pa dinstati na umerenoj vatri pod poklopcem da voda uvri. Dodati pavlaku, promešati i preliti šnicle.
Probajte i:
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna