Ko su najbolje bake horoskopa? One prave najukusnije kolače, vode u ludi provod i uvek sve znaju

Baka je omiljena skoro svoj deci, kod nje sve može, najlepše se jede, igra, vodi vas gde god poželite i nauči mališane ono što drugi neće ni da pokažu. Ko su one najbolje bake po horoskopu?

Shutterstock

Pre ili kasnije, većina žena postaju bake - što je privilegija ne samo po godinama, već i po statusu. Ali kako da znate da imate neophodne kvalitete koji će vam omogućiti da odigrate ovu ulogu kako treba i postanete prava podrška unucima? Astrolog Ljudmila Bulgakova izdvojila je najbolje bake prema horoskopskim znacima.

Rak

Rakovi su tradicionalne bake, kako ih obično opisuju u bajkama: sa sveže pečenim pitama, pletenjem šalova i pričama za laku noć. Osim toga, to uopšte ne znači da imaju odgovarajući izgled - one su prilično moderne, sjajno odevene i mladolike žene koje mogu da stvore udobnost svojim unucima - u svakom smislu.

Vaga

Vage su bake koje su odgovorne za kulturni program u porodici: i same vole da idu u pozorišta, na koncerte, u muzeje i  naizložbe, a svojim unucima neće dozvoliti da sede kod kuće sa telefonom u rukama. Predajući dete takvoj baki, roditelji mogu biti sigurni da će im se vratiti obrazovanije i kulturnije nego što je otišlo.

Strelac

Strelci su sportisti i najskloniji putovanjima, bake od akcije, više nego bilo koji znak horoskopa - sa njima će unuci pronaći ne samo odličnu fizičku formu, već i široka shvatanja. Oni će učiti decu da rano ustaju, da prate dnevnu rutinu, da dođu svuda na vreme, a ujedno će ih voditi svuda, pokazujući im najzanimljivija mesta i govoreći mnogo o aktivnostima koje se tu mogu naći.

BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

Dvorište sa bazenom raj za decu  Instagram/mrs_ermerson