Baka, koja ima 60 godina, ispričala je kako radi puno radno vreme - ali pomaže u čuvanju unuka kad god je dostupna. Međutim, čini se da to nije dovoljno za njenu snaju koja želi da ceo život posveti unucima. Rekla je na Redditu : „Moj sin i snaja su u ovom trenutku u braku oko sedam godina. Imaju dvoje dece. Sva moja deca su van kuće i žive svojim životom. Moj muž i ja smo još uvek zaposleni i verovatno ću otići u penziju za 10-15 godina."

"Moja snaja i ja smo se mnogo bolje slagale pre nego što su se deca rodila. Žive 30 minuta dalje i ona uvek pokušava da mi ih ostavi. Mislila sam da je moj sin umešan u ovo, ali nije tako."

U pokušaju da podeli svoju stranu priče, žena je razgovarala sa sinom i snajom da im objasni kako nema slobodnog vremena za sebe jer je uvek zaokupljena čuvanjem njihove dece.

Ona je dodala: „Rekla sam im sve i on nije imao pojma da se ovo dešava. Pokazala sam mnoge poruke u kojima se tražilo da čuvam decu, a on je imao utisak da sam čuvala unuke samo dva puta ovog mjeseca, a ne 16 puta.

„Očigledno ih je ostavljala sa mnom da se družimo, dok je moj sin je imao utisak da ih vodi sa sobom. Napravila sam grupu na mobilnom telefonu, da bismo mogli da komuniciramo i svi zajedno, tako da su svi uključeni. Ja sam samo odgovorala u grupi i ako počne da mi snaja šalje neželje poruke pošaljem snimak ekrana u grupu i moj sin se pozabavi time."

Došla je da saznanja da je njena snaja odlučna da obezbedi da njena deca imaju isti odnos koji je i ona imala sa sopstvenim bakom i dedom - izuzetno blisku vezu sa čestim posetama svake nedelje.

Ukratko, objasnila sam da i dalje radim i neću imati tu vezu“, rekla je baka. „Ne mogu da imam decu kod sebe svaki drugi dan kao što je ona odrastala. Dogovorili smo se da svake dve nedelje imamo bakin dan. Sve dobro funkcioniše već godinu dana, ali moj sin sada putuje na posao.

"Bila sam kod kuće oko sat vremena kada se pojavila u mojoj kući. Htela je da čuvam decu kada bude išla u kupovinu. U ovom trenutku mi je bilo svega dosta." Van sebe, žena je eksplodirala na svoju snajuu, vičući: „Imam svoj život. Neću biti baka servis. Pozvaću policiju, socijalnu službu ako mi još jednom ostaviš decu!“. Kao odgovor, njena snaja ju je nazvala kretenom pre nego što je izjurila iz kuće - a njen sin se složio da je otišla predaleko. Želeći da zna da li je pogrešila, otišla je na društvene mreže da pita korisnike za njihovo mišljenje.

Jedan korisnik je rekao: „Lepo je što je vaša snaja, imala takav odnos sa bakom i dedom, ali apsolutno ništa joj ne daje pravo da vam to nameće. Ipak, i vaš sin treba da se više uključi i više se bavi svojom sopstvenom decom. Ideja za grupu je bila sjajna i odličan je način da ga držite u toku.”

(Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO

Kako devojčica od 5 godina uspavljuje sestricu TikTok/halesmoore