Ova mama je odlučila je da svoje mišljenje podeli na jednom onlajn forumu. Žena misli da je definitivno prerano za grudnjake. Ona smastra da njena ćerka treba da donese odluku da počne da nosi grudnjak kada bude spremna.

Devetogodišnjim učenicima je rečeno da nose grudnjak tokom fizičkog vaspitanja nakon što su im majice podizale tokom vežbanja. Majka jedne od devojčica se ne slaže sa ovim mišljenjem. Žena uverava da su devojke još premlade za ovaj odevni predmet. Većina njih uopšte nema grudi. Njena ćerka je već pokušala da nosi grudnjak, ali joj je to bilo neprijatno. Žena se pita da li i dečaci moraju da pokrivaju bradavice. Na kraju krajeva, u dobi od 9 godina, grudi devojčica i dečaka obično se ne razlikuju po izgledu.

Ispod posta ogorčene majke bilo je mnogo komentara. Neki ljudi podržavaju ženu, ali mnogi od njih staju uz učiteljicu.

Nastavnica fizičkog se možda osećala neprijatno kada su se đačke majice pomerale deci. Danas je jedan nemaran gest ili pogled dovoljan da budete optuženi za uznemiravanje. Nije ni čudo što nastavnik po svaku cenu želi da izbegne sve rizične situacije- bio je jedan komentar.

Drug komentar je podržao da se predlog nastavnice fiskulture čini neprikladnim. To podiže uzbunu da ne možemo dozvoliti se**ualizaciju dece. Videti nešto nepriklasno na grudima 9-godišnjaka već je uznemirujući znak.

(Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO

Trik za stavljanje SPF-a deci TikTok/athomewithshannon