Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJLJUBOMORNIJA NA BRAĆU I SESTRE: Vole da budu u centru pažnje

Horoskopski znaci koji se teško prilagođavaju dolasku novog člana porodice.

 ljubomora.jpg Izvor: Shutterstock

Ljubomora među braćom i sestrama može da bude čest okidač svađa, pa čak i promene ponašanja kod deteta. Iako je ovo u većini slučajeva normalna pojava posebno kada su deca mala, postoje znaci u horoskopu koji posebno ukazuju na osetljivost pojedinih mališana. Ova tri znaka ipak vole da su u centru pažnje i da se njima posvećuje veći deo vremena.

Rak

Rakovi su vrlo osećajni i emocionalni i mogu biti vrlo zaštitnički nastrojeni prema svojim bližnjima. Međutim, ako osete da ne dobijaju dovoljno pažnje ili da njihovi roditelji više vremena posvećuju drugoj deci, mogu osetiti ljubomoru.

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje i da imaju kontrolu nad situacijom. Ako osete da neko drugi dobija više pažnje ili da se previše upoređuju sa drugom decom, mogu da postanu izrazito ljubomorni i besni.

Vaga

Vage su društvene osobe koje teže ravnoteži i harmoniji. Međutim, ako osete da se druga deca tretiraju bolje ili dobijaju više pažnje, to će posebno uticati na njihovu promenu ponašanja, pa čak i pojavu agresivnosti.

 ljubomora-dete.jpg
Ljubomorna devočica
Izvor: Shutterstock

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica