Sa nekom decom roditelji stalno moraju da 'teraju mak na konac' jer oni misle da su uvek u pravu. Retke su situacije u kojima priznaju da su pogrešili ili nekog povredili, ali ni tada nisu spremni da se izvine.

Ovo je obično sve vidljivije kako su deca starija, a kako astrolozi kažu, horoskopski znaci imaju veliki uticaj na te osobine. Evo koja 4 znaka su izdvojili kao one koji nikada ne priznaju svoju grešku:

Bik

Bik je najtvrdoglaviji horoskopski znak, pa ne čudi što je na vrhu ove liste. Oni su toliko fokusirani na svoje gledište da im je teško da vide drugu stranu. Čak i ako ima argumentima objasnite u čemu su pogrešili, Bikovi imaju unapred spremne izgovore. Toliko su tvrdoglavi da nikada neće odustati od svojih stavova, a samim tim neće ni priznati grešku.

Vodolija

Ako vam je Vodolija ikada učinila nešto loše, ne očekujte da se izvini. Oni su tvrdoglavi i obično misle da su u pravu za sve. Prilično su arogantni pa vam se neće izviniti čak ni kada su svesni da su vas povredili. Za njih izvinjenje znači slabost.

Mama, dete, nervozna, svađa
Shutterstock Dete se svađa sa majkom

Škorpija

Škorpije veruju da izvinjenje otkriva njihovu ranjivost. Čak i kada znaju da su pogrešili, spremni su da manipulišu situacijom sve dok vas ne uvere da ste vi glavni krivac za sve i onaj koji treba njima da se izvini. Toliko su inteligentni da mogu da se izmigolje iz svake situacije.

Lav

Lavovi su previše egoistični da bi priznali greške. To je za njih pitanje ponosa. Čak i kada su svesni da su učinili nešto loše, nikada to neće priznati. Možete od njih da očekujete da će vam se na neki drugi način iskupiti, ali izvinjenje sigurno nećete dobiti.

(Yumama)