Veruje se da horoskopski znaci mogu da otkriju karakter neke osobe čak od malih nogu. Neka deca su od samog rođenja tiša i povučenija, dok su druga brbljivija i u svakom trenutku kažu šta im smeta. Međutim, postoje i oni koji mogu da izgledaju mirno, ali ispod maske se kriju majstori manipulacija.

Evo koja tri horoskopska znaka otkrivaju ćutljivu, ali opasnu decu:

Bik

Bikovi nikada neće drugima dati do znanja šta je u njihovoj glavi. Ako ih povredite, neće olako preći preko toga. Nikada ne ričaju o onome što im smeta, ali to ne znači da u glavi ne kuju planove za osvetu. Pazite jer oni možda deluju mirno, ali kada se naljute, otkrićete njihov bes.

Rak

Apsolutno sve može da povredi nežno srce jednog malog Raka. Iako su emocionalno inteligentni, neće imati mira ako ih povredite. Oni mogu godinama da pamte i da zameraju, a osvetiće se kada najmanje očekujete.

Devojčica, mama, ćerka, osmeh, venčić za kosu
Shutterstock Mama i ćerka nasmejane

Devica

Device ne trpe kritike i lako ih je uvrediti, ali nisu tip ljudi koji nesuglasice rešavaju kroz razgovor. Oni radije ćute, a nezadovoljstvo koje osećaju podstaće ih da smišljaju paklene osvete onom ko ih je povredio. Sve vreme će se ljupko smešiti pa druga strana neće moći ni da nasluti šta je čeka.

(Yumama)