Postoje deca koja su mirna i treba im dosta vremena da se naljute, ali postoje i ona koja se ljute za svaku sitnicu. Razlika je velika jer ovi koji se teško ljute znaju da budu baš nezgodni kada do toga dođe.

Obično su strpljivi i blagi, ali kada im nešto 'pomeri živac', postaju prilično neugodni i od milog stvorenja se pretvaraju u besna bića koja mogu da uteraju i strah u kosti, posebno u nekom starijem periodu.

Astrolozi su izdvojili 4 horoskopska znaka koja su mirna, ali sve dok ih neko ne naljuti. Kada do toga dođe, bolje im se sklonite, a evo o kojim horoskopskim znacima je reč:

Vodolija

One su suzdržane i dobro se kontrolišu, ali ako ih nešto izbaci iz takta, tada je najbolje da im se sklonite sa puta. Iako ne galame i ne postaju nasilni, njihove reči gađaju tamo gde najviše boli. Bes im izvire iz očiju pa mnoge prođe jeza kada Vodolije vide u ovakvom izdanju.

Ribe

One su inače smirene i tople, ali kada se naljute, pokažu svoju mračnu stranu. Nikada nisu agresivne, ali njihovo ćutanje i razočaran pogled će da govori više od bilo koje reči. Ako naljutite Ribu, postoji verovatnoća da više nikada neće razgovarati sa vama. Međutim, ako ste joj izuzetno bliski, verovatno će vam vremenom i oprostiti.

dete-svađa-mama.jpg
Shutterstock Mama i ćerka se svađaju

Rak

Inače miran i osećajan znak zodijaka, može da postane vrlo agresivan kada je ljut. Tada je najpametnije da ih se klonite i da izbegavate pogoršanje situacije. Rakovi ne mogu da kontrolišu svoj bes i često ga iskaljuju na bilo kome ko im se nađe na putu.

Bik

Suzdržanog Bika nije lako naljutiti, ali ako vam to pođe za rukom, sklonite mu se sa puta. Njegov bes može da bude zastrašujuć, a posebno zato što traje dugo. Dok su ljuti, mogu da postanu izuzetno zločesti i nepristojni, a često znaju da ubodu tamo gde najviše boli. Nemojte da uznemiravate Bika dok je besan i dajte mu vremena da se smiri.

(Yumama)