Postoje deca koja od malih nogu pokazuju strahove za mnoge stvari, ali postoje i ona koja se ničega ne boje, koji su odvažni i hrabri da se uhvate u koštac sa nepoznatim stvarima.

I tu je astrologija umešala svoje prste pa je predvidela u kojim horoskopskim znacima se rađaju ti mali, neustrašivi borci koji gaze i kroz vatru ako treba kako bi stigli do svojih ciljeva. Evo koji znaci nose takve osobine:

Ovan

On je najhrabriji horoskopski znak. On ne sledi pravila, prelazi granice i ide na mesta na koja niko ne ide. Radiće stvari koje drugi ne rade i prihvatiće izazove kojih se drugi plaše. Ovim znakom vlada moćni Mars, planeta rata, hrabrosti i strasti, pa nije ni čudo što su Ovnovi toliko borbeni i neustrašivi.

Lav

Njihova samouverenost nema granice, a upravo ta velika vera u sebe i svoje spodobnosti ih i podstiče da budu odvažni i hrabri. Ako su nešto odlučili, ništa ih ne može zaustaviti. Uvek su spremni za borbu jer znaju da mogu da izađu kao pobednici iz svake situacije. Lavovi se spremno hvataju u koštac sa izazovima i ne dopuštaju da ih išta sputava u životu.

dečak na konopcu.jpg
Shutterstock Dečak se igra

Škorpija

Oni se bez oklevanja suočavaju sa opasnim situacijama koje bi većinu ljudi slomile. Njima ne može da se manipuliše, niti ih ko može uplašiti. Vrlo su intuitivni i ne veruju nikom osim sebi, pa je i to razlog zašto se ne plaše ničega. Imaju jak um i volju, niko ih ne može navesti na nešto što ne žele.

Strelac

Oni su usmereni na cilj. Kada nešto zacrtaju, nije ih briga koliko je teško ostvarivo, oni ne odustaju ni po koju cenu. Otvoreni su prema izazovima i novim iskustvima i uvek veruju samo u najbolji mogući ishod. Ne dozvoljavaju da ih strah spreči da maksimalno uživaju u životu.

(Yumama)