Roditeljstvo je definitivno posao za koji svaka majka i otac moraju da nađu svoj način koji će im olakšati da prebrode sve muke. Jedna majka na TikToku ima osmoro dece, a postala je vrlo popularna nakon što je ispričala svojemetode vaspitanja.

Heder često na svom nalogu objavljuje snimke svoje desetočlane porodice. U jednom snimku je priznala da je primenjivala metode, sa kojima se mnogi verovatno ne bi složili.

Tako je ona sa svakim detetom, dok je ono bilo malo, delila krevet i nikada im nije određivala tačno vreme za spavanje. Njena deca su mogla da ostanu budna do kad si htela, ali pod uslovom da je ona budna zajedno sa njima.

Takođe, podelila je još jedan 'trik'. Kako bi uštedela vreme, ona Heder se zajedno sa svojom decom kupala i svi su koristili isti šampon.

"Nikome ništa ne savetujem niti pametujem. Samo iznostim načine na koje sam ja odgajala svoju decu", napisala je Heder u opisu snimka.

Mama i sin
Shutterstock Mama i sin

Iako se mnogi nisu složili sa njenim metodama, većina joj je ipak u komentarima izrazila podršku.

"Tuširanje sa bebama uštedi mnogo vremena. Sve što ste naveli sam i ja radila sa svojim bebama", napisala je jedna obožavateljica, dok je druga napisala:

"Ništa od ovoga što ste rekli ja ne radim, ali uvek mi je zanimljivo da vidim kako drugi roditelji odgajaju svoju decu", komentarisala je.

Heder inače ima više od 1,7 miliona pratilaca na TikToku, a deci je obećala kada bude skupila dva miliona, vodiće ih u Diznilend.

(Yumama)