Petogodišnjoj devojčici Kloi Rasel iz Kalifornije počeo je curiti nos, i nije prestajalo šest meseci, a kada su doktori shvatili o čemu je reč, ostali su zgranuti.

"Uvek je sekret isticao samo iz leve nozdrve i stalno je bio zelen, čak je u jednom trenutku počeo i da se neprijatnooseća", rekla je njena mama.

Tim lekara smatrao je da je u pitanju isnusna infekcija, i prepisali su joj antibiotike. Međutim, ništa nije pomagalo. Bris nosa takođe nije otkrio nikakve promene, ali ni pregled stomatologa.

Nakon što je gust sekret krenuo iz nosa devojčice, Kloin ujak ju je podstakao da jako izduva nos. Na iznenađenje svih, devojčica je izduvala špenadlu, sigurnosnu iglu dugačku čak 3.8 centimetara koja je bila crne boje i već je počela da se raspada.

"Bio je to ogroman predmet, veći od njenog nosa. Bili smo užasnuti. Pitala sam je da li ju je ona stavila u nos", priča šokirana majka.

Devojčica je priznala da ju je ona stavila u nos dok je gradila dvorac, želeći da vidi koliko duboko je može gurnuti. Zaboravila je da kaže mami šta je uradila jer nije shvatala da joj se to zaglavilo u nosu. Zvuči neverovatno, ali dečiji um je takav.

"Svakodnevno dobijam poruke ljudi koji preispituju moje roditeljske veštine. Nadam se da razumeju da se to može dogoditi i njihovoj decu i da nisu glupi jer su to uradili i nisu rekli. To je dečija znatiželjnost", rekla je mama.

Pogledajte u snimku šta je to devojčica izvukla iz nosa:

(Yumama)