Koliko puta ste molili i ubeđivali decu da pojedu sve iz tanjira? Dok neki mališani imaju sjajan apetit i lako "smažu" sve što im mame serviraju, za neke ipak jelo predstavlja izazov. Kejtlin Hilier je mama dvogodišnjih blizanaca Oskara i Bruksa, a pošto je i sama imala problem kako da motiviše mališane da sve pojedu, osmislila je mudar trik koji može pomoći mnogim roditeljima.

Ona je svoj roditeljski trik nazvala "dokazom gluposti" i hiljade mama su se složile kada je to podelila na društvenim mrežama. Metod uticajne Kejtlin je jednostavan - ona ​​prevari svoje sinove da pomisle da jede obrok bez njih. Ona sedne sa tanjirom hrane i, kao i većina mališana, njeni mališani postaju zainteresovani... i gladni.

Kada joj priđu da probaju hranu, Kejtlin im kaže da mogu da imaju samo "jedan zalogaj". Na kraju se pretvara da popušta i stavlja hranu na tanjire dva mališana. Kejtlin je podelila kako se ovo dešava u viralnom videu.

"Mama je tako ljubazna da ti da sav svoj ručak, zar ne?" kaže ona uz osmeh u kameru. Na TikTok-u, video je imao skoro tri miliona pregleda i 4.000 komentara. Kejtlin se našalila da se osećala "malo krivom" što je to uradila kada su joj blizanci govorili "hvala, mama" nakon što im je servirala hranu u tanjir.

"Uvek me zaboli mozak dok pokušavam da nadmudrim svoje dvogodišnjake", dodala je. "Radim isto sa svojim blizancima, volim to", potvrdila je jedna mama koja je iskoristila isti trik.

"To je divno videti", rekla je treća mama, dok je jedna dodala - "Pokušala sam i uspelo je. Hvala, vreme za obrok je sada radost."

Kako da deca pojedu sve iz tanjira Tik Tok/whenkatiemetharry

(Yumama)

BONUS VIDEO:

NEPROCENJIVI SAVETI GASTROENTEROLOGA: LETO, ISHRANA Kurir TV