Nataša Pavlović, voditeljka i autorka emisije "Praktična žena" ima dva sina Olega i Jana i suočava se sa izazovima koje ima svaka mama, balansirajući između posla i kuće. U svojoj emisiji često priprema razna slatka i slana jela sa gostima i iskusnim kuvaricama i kuvarima, ali rado podeli na Instagramu i ono što kuva kod kuće.

U jendom intervjuu Nataša je istakla da ona i muž dele kućne poslove, on uzima teže, na primer kada treba da pomeri stvari, dok ona i deca brišu i obavljaju lakše poslove, ali kada je reč o kuvanju, kako napominje, ona to radi sama.

"Što se tiče pripreme obroka, to radim ja zato što nekako imam tu želju da jedu te zdravije stvari. Uglavnom ne stižem da kuvam svaki dan ono glavno jelo i onda spremim za dva dana kuvana jela. Što bi rekao naš narod "na kašiku". Tako da ne moram iz dana u dan iznova da kuvam. Doručak i večera se podrazumeva i to mora svaki dan." - rekla je Nataša u intervjuu za portal Demetra.

Kako odlazi u kupovinu, kao i kako od jednog jela napraviti malo drugačije, Nataša je otkrila:

"Mnogo mi znači ušteda vremena što napunim frižider jednom nedeljno kada odem u nabavku. Onda tačno imam raspoređeno i znam unapred šta ću spremati da ne bih morala i o tome da vodim računa. Ali, kao što sam rekla, napravim nekada ručak za dva dana, a nekada čak i za tri uz neke male stvari koje prirpemim. Recimo, umesto krompira dodam proso."

Izvor: Yumama