Domaća čorbica je uvek idealni izbor za svaki ručak, i ne samo što siti pomaže vam da brže ozdravite, da se najbolje hidrirate i jednostavno vam vraća energiju.
Probajte ovu vitaminsku bombu i svi ćete uživati u čarobnom ukusu, a tako se jednostvano pravi.
Sastojci:
malo boranije
1 mali krompir
1 glavica crnog luka
1 mali paradajz
malo tikvice
1 zelena paparika
1 paškanat
2 šargarepe
peršunov list
so i ulje
malo pilećeg mesa (ili bilo koga)
malo graška
1 kašika pavlake
1 jaje
malo kupusa
mlevenog biber
plavi paradajz
Priprema:
Iseckati crni luk i zelenu papriku i propržiti na malo ulja, pa dodati boraniju, krompir, paradajz po želji, tikvicu, paškanat, šargarepu, meso, grašak, kupus i plavi paradajz. Naliti vodom i kuvati na tihoj vatri. Kad je čorbica kuvana začiniti je sa pavakom i jajetom. Dodati, začin, biber i peršunov list.
(Yumama)
Koliko dugo posle carskog reza ne smete da zatrudnite? Ako prođe manje od ovoga veće su šanse za komplikacije
20 najlepših kratkih imena za devojčice: Roditelji ih obožavaju, imaju samo 3 ili 4 slova
Kako da se pripremite za porođaj? 7 važnih stvari koje treba da uradite na kraju trudnoće
Emilija čeka 7. sina, a dr Milošević otkriva: Jesu li neke žene predodređene da rađaju samo dečake?
Koje ukuse najviše vole bebe u stomaku? Evo i zašto trudnice treba da jedu čokoladu