Domaća čorbica je uvek idealni izbor za svaki ručak, i ne samo što siti pomaže vam da brže ozdravite, da se najbolje hidrirate i jednostavno vam vraća energiju.

Probajte ovu vitaminsku bombu i svi ćete uživati u čarobnom ukusu, a tako se jednostvano pravi.

 Sastojci:

malo boranije

1 mali krompir

1 glavica crnog luka

1 mali paradajz

malo tikvice

1 zelena paparika

1 paškanat

2 šargarepe

peršunov list

so i ulje

malo pilećeg mesa (ili bilo koga)

malo graška

1 kašika pavlake

1 jaje

malo kupusa

mlevenog biber

plavi paradajz

Priprema:

Iseckati crni luk i zelenu papriku i propržiti na malo ulja, pa dodati boraniju, krompir, paradajz po želji, tikvicu, paškanat, šargarepu, meso, grašak, kupus i plavi paradajz. Naliti vodom i kuvati na tihoj vatri. Kad je čorbica kuvana začiniti je sa pavakom i jajetom. Dodati, začin, biber i peršunov list.

(Yumama)