Domaća čorbica je uvek idealni izbor za svaki ručak, i ne samo što siti pomaže vam da brže ozdravite, da se najbolje hidrirate i jednostavno vam vraća energiju.
Probajte ovu vitaminsku bombu i svi ćete uživati u čarobnom ukusu, a tako se jednostvano pravi.
Sastojci:
malo boranije
1 mali krompir
1 glavica crnog luka
1 mali paradajz
malo tikvice
1 zelena paparika
1 paškanat
2 šargarepe
peršunov list
so i ulje
malo pilećeg mesa (ili bilo koga)
malo graška
1 kašika pavlake
1 jaje
malo kupusa
mlevenog biber
plavi paradajz
Priprema:
Iseckati crni luk i zelenu papriku i propržiti na malo ulja, pa dodati boraniju, krompir, paradajz po želji, tikvicu, paškanat, šargarepu, meso, grašak, kupus i plavi paradajz. Naliti vodom i kuvati na tihoj vatri. Kad je čorbica kuvana začiniti je sa pavakom i jajetom. Dodati, začin, biber i peršunov list.
(Yumama)
Koji simptomi su normalni u trudnoći, a koji znak za uzbunu? Babica nam otkriva šta ne smete da ignorišete
Rijana trudna treći put za 3 godine: Šta se dešava sa telom kad imate više trudnoća zaredom?
Mapa najpopularnijih imena u svetu: Evo koja dva su omiljeni izbor za dečake i devojčice u Srbiji
Čudesna beba koja je rođena dvaput: Mami izvađena materica u 20. nedelji trudnoće
Dijabetes u trudnoći opasniji nego što se mislilo? Povećava rizik od 3 razvojna problema kod dece