Potrebno je:
- teletina (200 g),
- pečurke (nekoliko komada)
- spanać (150 g)
- ulje od koštice grožđa (1 kašika)
- himalajska so
Priprema:
1. Manje teleće šnicle izlupati i na ulju od koštica grožđa ispržiti u keramičkom tiganju.
2. Pečurke poslagati na pek-papir i peći u rerni.
3. Oprati i očisititi spanać, dobro ga procediti i izdinstati na vrlo malo ulja.
4. Po ukusu začiniti himalajskom solju.
5. Servirati tako da teleće šnicle budu oblaci, pečurke kišobrani, a spanać neka predstavlja kišicu i barice.
Recept preuzet iz knjige "Moj prvi zalogaj", stručnog tima Centra dr Gifing.
PROBAJTE I...
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna