Beki Stajls je majka tri dečaka, i mislila je da ima dobro iskustvo i da je sve videla, ali ono što ju je zadesilo je prava noćna mora.

Dok je držala svog desetomesečnog dečaka da mu promeni pelenu, primetila je tamni krug na nepcu. Počela je da paniči, posebno kada je pokušala da dodirne to a onda je beba počela da vrišti. Pozvala je supruga da vidi, a onda su oboje ostali bez teksta.

"Tresem se, znojim i suzdržavam suze. Stavila sam osvetljenje na nju, a moj muž je rekao: 'Šta je to, dođavola?'"

Naravno, odmah su spremili decu, stariju ostavili kod babe i dede na čuvanje a bebu odvezli kod lekara, ali tek kada je medicinska sestra uspela da pogleda tu promenu koja liči na rupu u nepcu izbliza, shvatila je da nema razloga za strah.

"Jedna medicinska sestra mi je rekla da uključim lampu i gledam. Nakon 30 sekundi izgovorila je: 'To je nalepnica'. Naravno, nisam joj verovala i govorila sam: 'Ne, pogledaj, to je rupa'. Stavila je prst u njegova usta i izvukla je. Smejala sam se, tresla i bilo mi je neprijatno", rekla je mama.

Porodilja, mama, beba
Shutterstock Mama i beba

Kada je roditeljima laknulo, poželeli su da zagrle medicinsku sestru i da joj se zahvale, a ona im je rekla: "Nikada ranije nisam popravljala rascep nepca na vratima ambulante."

Nakon njenih reči svi su se smejali, a preplašeni roditelji koji su sada predahnuli, odvezli su bebu kući.

"U kolima sam morala još više da progutam ponos jer sam svima morala da javim da moja beba nema rupu u ustima, da su joj se samo sviđale nalepnice", zaključila je mama.

(Yumama)