Odnosi se zapravo na proizvodnju hrane sa ciljem da se obezbede dobrobiti čitavom sistemu ishrane.

Krajnji cilj jeste smanjenje negativnog uticaja na životnu sredinu uz pravilnu upotrebu resursa, strogo postovanje protokola i standarda i naravno osiguravanjem dobrobiti životinja i okoline u kojoj žive i hrane se.

Ideja je promovisanje zdravijeg načina ishrane koji se postize kontrolom i koriscenjem sto prirodnijih metoda, kako za zemljiste, tako samim tim i za hranu kojom se životinje hrane.

Sa manje pesticida, izbegavanjem veštačkih đubriva poboljsava se kvalitet zemljista, takođe se vodi računa i o raznovrsnosti biljnog sveta koji svojim učinkom utiče na plodnost tla. Na taj način vođeno organsko zemljiste ima i raznovrsniji spektar mikroba koji opet svojim delovanjem utiču na plodnost i rast useva.

Organaska proizvodnja vodi računa o dobrobiti životinja, obezbeđujući širok prostor gde životinje borave i traže hranu, a opet utičući na zemljište na način o kome je bilo reči, samim tim i biljni svet kojim se životinje hrane.

Organski standardi odnose se na proizvodnju, skladištenje i prodaju.

Poznato je da se formula dobija preradom kravljeg mleka, dodavanjem svih hranljivih materija koje su neophodne za pravilan rast i razvoj deteta.

Time vođeni i inspirisani,nova Organic formula ima visok sadržaj prebiotika i dugolančanih polinezasićenih masnih kiselina, uz adekvatnu količinu svih makro i mikroelemenata, proteina, ugljenih hidrata, masti, gvožđa, cinka... Uz dugogodisnje iskustvo, nauku i prirodu, inspirisana značajem i zaštitom životne sredine i nauke za zdravije sutra naših mališana.