Potrebno vam je:
Nekoliko cvetova karfiola otkinutih od stabljike
1 očišćena i iseckana jabuka
1 manja očišćena i iseckana tikvica
Priprema:
1. Dobro operite karfiol pod mlazom hladne vode.
2. Iseckanu jabuku, tikvicu i karfiol stavite u vodu i obarite.
3. Kada povrće i jabuka smekšaju, ispasirajte ili izgnječite viljuškom (u zavosnosti od uzrasta deteta).
Ukoliko želite da dobijete glatku teksturu po potrebi dodajte vode, mada verovatno za tim neće biti potrebe jer sastojci već u sebi sadrže dovoljno tečnosti.
Probajte i:
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna