Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Za porođaj sam imala sreće, ako tako može da se kaže' - iskustvo mame iz Niša

Jedna mama podelila je svoju priču iz porodilišta iz 2014. godine.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Niš, jul 2014.

Odlazim na kontrolu dva dana pre termina, doktorka koja me pregleda usplahirano zaključuje manjak plodove vode. Ostavljaju me na odeljenju izbezumljenu i bez ikakvih objašnjena. To popodne i noć sam provela bez ikakvih pregleda i bilo čega.

Doktor koji je dosao ujutru bio je sasvim druga priča, fin, objasnio mi je apsolutno sve, i da je plodova voda sasvim u dovoljnoj meri tu.

Povezane vesti

Za porođaj sam imala sreće, ako tako može da se kaže. Moja komšinica je tad bila stažista na ginekologiji, prema meni su bili super, ali sam odslušala razne gadosti dok sam čekala svoj red u pripremnoj sobi pred ulazak u salu.

Ali moje iskustvo je losše sa negom posle porođaja. Niti vam ko obrađuje ranu od epiziotomije, niti su sestre voljne da pomognu oko početnog dojenja. Mojih nedelju dana posle porođaja je bilo pakao... 

Pozivamo vas da kroz ovu rubriku prenesete svoja iskustva iz perioda trudnoće, sa porođaja, prvih dana sa bebom, kao i iskustva u odgajanju i vaspitanju dece. Vaša iskustva mogu biti dragocena drugim ženama, a pored toga što ćete pomoći jedna drugoj, verujemo i da ćete uživati u pričama trudnica i mama koje žive u drugim zemljama.

Pošaljite nam svoju priču, fotografiju - ukoliko želite (maksimalna veličina fotografije 200Kb) i osnovne podatke (ime i prezime, adresu, godine i e-mail adresu) na e-mail: [email protected].

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica