Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mama koja se porađala 13 sati: Na loše uslove u porodilištu žale se samo razmažene žene!

"Imala sam strašne bolove i osećala nemoć, a tokom tih 13 sati, ponuđeno mi je da se istuširam i osvežim. Njih petoro me je bodrilo i porađalo i beskrajno im hvala na tome."

 Izvor: Foto: Privatna arhiva

Porodila sam se 23. jula 2015. godine, u četrdesetoj godini, u porodilištu u Višegradskoj. Na dan godišnjice suprugove i moje ljubavi, rođeno je moje prvo dete, devojčica Ljubica. Živa, zdrava, Bogu hvala.

Povezane vesti

Dan posle termina poslali su me sa CTG-a na porođaj. Bila sam uplašena. Dugo je trajalo izazivanje istog i prilično sam izgubila snagu za završnicu.


Foto: Privatna arhiva

Osoblje koje je toga dana radilo u porođajnoj sali je bilo više nego na visini zadatka. Imala sam strašne bolove i osećala nemoć, a tokom tih 13 sati, ponuđeno mi je da se istuširam i osvežim. Njih petoro me je bodrilo i porađalo i beskrajno im hvala na tome.


Foto: Privatna arhiva

Bila sam u sobi sa šest porodilja, u dobrim higijenskim, ali i svim drugim uslovima. Sve je bilo prilagođeno porodiljama, a i hrana je bila lepa i ukusna. Dobila sam torbu za bebine stvari i mnogo sredstava za negu bebe.

Mama Katarina iz Zemuna


Foto: Privatna arhiva

Pozivamo vas da kroz ovu rubriku prenesete svoja iskustva iz perioda trudnoće, sa porođaja, prvih dana sa bebom, kao i iskustva u odgajanju i vaspitanju dece. Vaša iskustva mogu biti dragocena drugim ženama, a pored toga što ćete pomoći jedna drugoj, verujemo i da ćete uživati u pričama trudnica i mama koje žive u drugim zemljama.

Pošaljite nam svoju priču, fotografiju - ukoliko želite (maksimalna veličina fotografije 200Kb) i osnovne podatke (ime i prezime, adresu, godine i e-mail adresu) na e-mail: [email protected].

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica