Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Emotivna priča mame iz Loznice: Porođaj sa osmehom na licu

"Budim se iz anestezije i govore mi da sam rodila deliju od 3800 grama. Prebacuju me na krevet, rana boli, ošamućena, ali sve to nije bitno jer mi se ostvario najlepši san." Divno iskustvo mame Tatjane...

 Izvor: Foto: Shutterstock

Nismo planirali bebu ali smo verovatno oboje to potajno želeli. To se i desilo vrlo brzo. Dve crtice, jedna malo bleđa ali to je to. Posle par dana odlazim na pregled i naravno beba je tu, peta nedelja. Velika sreća i radost u našem domu. I devetomesečno putovanje počinje...

Pokušaj indukcije. Ništa. Na kraju, posle sedam dana, zbog bezbednosti bebe i mene, doktor Jugoslav Grubor (porodilište Loznica) se odlučuje za carski rez. Klizma, kateter, pravac sala. Doktori veseli, raspoloženi. Ja raspoložena jer ću napokon roditi malog smrdu (tako ga njegov tata zove).

Budim se iz anestezije i govore mi da sam rodila deliju od 3800 grama. Prebacuju me na krevet, rana boli, ošamućena, ali sve to nije bitno jer mi se ostvario najlepši san. Porodilište lepo, bebe kraj nas, osoblje jako profesionalno. Svi srećni i zadovoljni.

I to je to. Jako lepa trudnoća, i jako lep porođaj, i uopšte jako lepo iskustvo. Hvala dragom Bogu što mi je to omogućio. Sad uživamo, mazimo se. Vuki napunio tri meseca i jako je živahna beba. Divota.

Želela bih ovim putem da pohvalim osoblje u porodilištu u Loznici, sve reči hvale za njih.

Mama Tatjana

Pozivamo vas da kroz ovu rubriku prenesete svoja iskustva iz perioda trudnoće, sa porođaja, prvih dana sa bebom, kao i iskustva u odgajanju i vaspitanju dece. Vaša iskustva mogu biti dragocena drugim ženama, a pored toga što ćete pomoći jedna drugoj, verujemo i da ćete uživati u pričama trudnica i mama koje žive u drugim zemljama.

Pošaljite nam svoju priču, fotografiju - ukoliko želite (maksimalna veličina fotografije 200Kb) i osnovne podatke (ime i prezime, adresu, godine i e-mail adresu) na e-mail: [email protected].

Najnovije

Vesti

Porodica