Neki ljudi veruju u horoskop, drugi ga čitaju iz zabave. Izbor je vaš u kojoj ste grupi, a mi vam otkrivamo u kojim se horoskopskim znacima, prema astrologiji, rađaju veoma inteligentna deca.

1. Lav

Deca rođena u ovom horoskopskom znaku su samouverena, jaka, obično imaju više talenata, vođe su u društvu i vole da budu u centru pažnje. Vole ih i vršnjaci i nastavnici.

"Zvezde" kažu da mali Lavovi žude da budu najbolji u svemu i svoju reputaciju shvataju veoma ozbiljno. Uvek rade na tome da budu bolji, da postanu najbolji i ne rade baš ništa što bi moglo da ih osramoti ili naškodi njihovom ugledu, piše knowinsiders.com. Ovi mališani uglavnom postižu sjajne uspehe u školi, a istovremeno učestvuju i u svim školskim aktivnostima i ističu se gde god da se pojave.

2. Strelac

Deca rođena u znaku Strelca su po prirodi avanturisti, stalno žele da istražuju nešto novo. Veoma su inteligentni i uživaju u sticanju novih iskustava, ali i često testiraju granice koje im postavljaju roditelji.

Njihov um je stalno aktivan, tako da roditelji malih Strelaca treba da im obezbede dosta knjiga, da ih vode u muzeje, zoološke vrtove, umetničke galerije... Ova deca su veoma radosna, aktivna i optimistična, zbog čega su stalno okružena prijateljima.

3. Vodolija

Deca rođena u ovom horoskopskom znaku su izrazito inteligentna, radoznala i uvek željna znanja. Oni žele da znaju kako svaki predmet funkcioniše, pa ih neretko u toj želji da saznaju i unište, što roditeljima nije baš sasvim pravo.

Međutim, male Vodolije su i veoma kreativne i osetljive, britkog uma, a imaju i socijalnu inteligenciju. Vrlo brzo postaju miljenici nastavnika i često im se dive svi koji se nađu u njihovom okruženju.

4. Jarac

Nije iznenađenje da se i deca rođena u znaku Jarca nalaze u grupi najpametnijih. Oni su uglavnom dobri učenici, svi ih doživljavaju kao ozbiljne, vredne, nežne i ljubazne, a uz to zrače nekom smirenošću, mudrošću i svojom energijom daju i drugima samopouzdanje.

Mali Jarčevi su ambiciozni, vole da budu prepoznati zahvaljujući svojim akademskim dostignućima, ali i lepom, smernom ponašanju. Među vršnjacima su često vođe zbog svoje zrelosti i hrabrosti.

BONUS VIDEO:

Dvogodišnja devojčica sprema kolač TikTok/samacdonald

(Yumama/N. Z.)