Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Istraživanje otkriva - zbog čega su ženama samohrani očevi najprivlačniji muškarci

Istraživanje servisa za onlajn upoznavanje pokazalo je da su ženama najprivljačniji muškarci - samohrani očevi, a pročitajte i zbog čega.

  Izvor: Foto: Profimedia

Servis za onlajn upoznavanja partnera Zooks uradio je istraživanje o tome koji tipovi muškaraca su najprivlačniji ženama. Rezultati su ih začudili jer su mišićavi momci ispali iz igre, a najpoželjniji su samohrani očevi.

U istraživanju je učestvovala 3.051 žena koja nije u vezi, a analizirane su 301.242 poruke. Zaključak je da je došlo vreme za samohrane očeve.

Više od 92 posto žena je otvorena za vezu sa samohranim očevima, dok ih je 55 posto veoma zainteresovano.

Povezane vesti

Iznenađenja tu ne prestaju jer ih je 86 posto reklo kako im odgovara oblik tela koji imaju ti očevi, a u prvom planu nije six pack. Čak 41 posto žena je reklo kako bi odgovorilo na poruku samohranom ocu koji nema mišiće.

Ovo je vidljivo povećanje u odnosu na 2016. godinu kada je 83 posto žena izjavilo da bi izašlo na sastanak sa samohranim očevima.

Žene veruju da samohrani očevi imaju osećaj odgovornosti za drugu osobu i shvatili su da nisu centar sveta. Takođe, veruju se da su oni brižni, strpljiviji, odgovorniji i razboritiji od ostalih muškaraca.

Povezane vesti

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica