Uvek kontroverzna, atraktivna danska glumica koja je popularnost stekla kao model, a kasnije i ulogom čuvene Crvene Sonje u istoimenom filmu u kom joj je glumački partner bio Arnold Švarceneger, dobila je svoje peto dete u 55. godini.

Kako u vreme najveće slave, tako i danas - poznata dama ne prestaje da iznenađuje javnost, pa je pre nekoliko nedelja na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa trudničkim stomakom. Devojčica je sada stigla na svet, a glumica je još jednom dospela u žižu interesovanja.

"Naša porodica raste", napisala je tada ispod trudničke fotografije kontroverzna glumica, a usledili su brojni komentari - od čestitki i podrške do uvredljivih reči i pitanja poput: "Da li ste ikada razmišljali kako će biti tom detetu? Možda neće imati priliku da dugo živi sa mamom, a i rugaće mu se deca zato što mu je mama, zapravo baka."

Foto: Daktilo

Brigit se bavila i pevanjem (snimila je četiri muzička albuma), a poznata je i po tome što je dve godine bila u braku sa američkom zvezdom, Silvesterom Staloneom.

Brigit se udavala pet puta i ima četiri sina. Od 2006. godine je u braku sa 15 godina mlađim Matijom Desijem, sa kojim očekuje peto dete.