NAJVEĆA RADOST I TUGA U ROKU OD NEKOLIKO DANA: Marija Mikić objaviom poslala snažnu poruku svima koji se bore za decu

Pevačica Marija Mikić poslala je važnu poruku svima koji se bore za potomstvo.

Printskrin, Instagram/wwwmarijamikiccom

Pevačica Marija Mikić će u junu posati majka devojčice za koju su već izabrali ime Đurđa. Pre ove trudnoće izgubila je dve bebe, a sada je odlučila da pokaže dve slike koje su u razmaku od godinu dana napravljene, i pruži podršku svima koji se bore za potomstvo.

Za nju je ovaj dan poseban, a baš na njega je prvi put u svom životu saznala da je trudna. Nažalost, ta trudnoća se nije srećno završila, ali posle godinu dana na isti dan ispozirala je sa trudničkim stomakom ćekajući svoju mezimicu.

"Danas mi je onako i težak i srećan dan.
Danas sam videla šta godinu dana razlike može da učini u životu. Kakve promene da donese. Tugu radost bol i ljubav, sve naizmenično", započela je svoju priču Marija.

Ona je zatim otkrila kako se osećala kada je prvi put saznala da je trudna.

"Na prvoj slici sam saznala da sam prvi put trudna. On je spavao. Bila sam bezbrižna i jedino što sam želela je da imam sliku kao oni srećni ljudi sa Intagrama koju ću njemu napraviti kao uspomenu i koju ću pokazivati svima ni ne sluteći šta me čeka i na šta život sve može da te spremi. Usledila je najveća radost i najveća tuga u roku od samo nekoliko dana, kad za tako kratko vreme saznaš da ćes biti majka i da to odjednom više ne postoji.
Druga slika je na isti dan, samo godinu dana razlike. 31.nedelja trudnoće, 1580gr. Guramo Đurđa i ja."

Privatna arhiva/ Marija Mikić  Marija Mikić

Odlučila se da ovo napiše kako bi dala podršku svim devojkama koje prolaze kroz slične situacije koje je ona prošla, i da im poruči da ne smeju da odustaju od svojih ciljeva.

"Zašto vam ovo pišem devojke moje drage.
Vidim vaše poruke i čitam svaki, svaki dan. Preko 50 dnevno. Različitih priča koje mi pišete, sa kakvim problemima se susrećete i poistovećujete. Koliko vam je teško. Neke me i rasplaču.
Hoću da vam kažem da ja nisam doktor da mogu u bilo čemu da pomognem. Ali mislim da sam čovek kao i svaka od vas. Isto sam tako gubila nadu. Mislila ko zna kad će i da li će uopšte, ali evo. Uspelo je. Desilo se", napisala je i dodala:

"Ne možete čekati lepe stvari pognute glave. Nećete ih videti, zaobići će vas.
Verujte u lepo. Slušajte medicinu. Osluškujte svoje telo još više.
Meni da je neko rekao da godinu dana može sve da promeni i da ću na isti dan osećati ovakvo osećanje u 365 dana razlike, ne bih verovala. Ali moguće je.
Ne zamerite mi što vam ovo pišem. Ima tu malo i hormona i emocija. Samo sam htela da vam kazem da niste same i da se život menja "dok si rekao keks".
Zato glavu gore.
I ima ona jedna stara priča za dve kutije.
Bela i crna.
Crnu otvoriš kad je teško a belu kad je najlepše. I znate šta je pisalo u obe? - 'Proći će'", zaključila je Marija.

Pogledajte galeriju njenih predivnih, trudničkih slika:

Privatna arhiva/ Marija Mikić Marija Mikić

(Yumama)