Megan Markl i princ Hari privlačili su mnogo pažnje otkako je objavljena njihova veridba, a sve što se nakon toga dešavalo samo je dodatno pojačavalo interes javnosti za njih.

Dok su se neko vreme pojavljivali na brojnim događajima u Velikoj Britaniji, njih dvoje su pre nekoliko godina napustili svoje kraljevske dužnosti i tu zemlju, i od tada žive daleko mirnije i povučenije u Montesitu (SAD).

U međuvremenu su postali roditelji dvoje dece, Arčija i Lilibet, a ovi mališani su po rođenju bili predmet neukusne rasprave na britanskom dvoru, pošto je članove britanske monarhije navodno brinulo kakvu će boju kože i kosu imati, a o tome su u intervjuu sa Oprom Vinfri Megan i Hari javno govorili.

Princ Hari je i sam jednom prilikom u šali rekao da je, na početku veze sa Megan Markl, mislio da nema šanse da se njegovi geni suprotstave njenim ako budu imali decu.

"Gen Spenserovih je vrlo, vrlo jak. Inače sam stvarno, iskreno, na početku veze sa Megan mislio da ako budemo imali decu, nema šanse da će se naš ’riđokosi gen’ suprotstaviti njenim genima, ali pogrešio sam".

Iako Hari i Megan uglavnom ne objavljuju fotografije svojih naslednika, u javnosti se povremeno može videti poneka slika, a sudeći po tome, čini se da su "geni Spenserovih" stvarno prevladali.

Foto: Profimedia 0595493852, SplashNews.com / Splash / Profimedia Megan i Hari

BONUS VIDEO:

Megan i Hari  Tiktok/@czedits__fp__