Lilibet Dajana, ćerka vojvode i vojvotkinje od Saseksa, proslavila je drugi rođendan, a javnost je za ove dve godine retko imala priliku je vidi. Među prvim fotografijama su one koje su se pojavile sa prvog rođendana koji je proslavljen u dvorcu Vindzor. Fotografije koje su tada nastale pokazuju radosnu jednogodišnju bebu sa svojim roditeljima. Na ovoj slici se već može videti da je reč o tatinoj ćerki, na prvi pogled jasno je da devojčica više liči na oca nego na majku: Lilibet ima crte lica i pogled koji neodoljivo podsećaju na princa Harija, a njena riđa kosa ima gotovo istu nijansu kao njegova.

profimedia-0761419737.jpg
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

U martu ove godine obavljeno je krštenje i tom prilikom obelodanjeno je da su ona i njen stariji brat Arči zvanično dobili kraljevske titule. Liliibet koja je rođena u Sjedinjenim Američkim Državama krštena je u njihovoj kući u Kaliforniji, gde princ Hari i Megan žive nakon što su napustili kraljevsku palatu 2020. godine.

BONUS VIDEO:

"PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP" Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON Kurir televizija

Izvor: Yumama