Poznato je da dadilje u kraljevskoj porodici imaju važnu ulogu, da su obučavane u visokim školama za čuvanje dece i da su potpuno posvćene ovom zadatku. Kasa su Megan Markl i princ Hari živeli još u Britaniji, bila im je potrebna dadilja koja bi pomagala u podizanju princa Arčija. Jedna od njih je podelila svoje iskustvo rada sa vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa.

Lorejn Kumalo, pedijatrijska sestra najpoznatija po filmovima o Hariju i Megan, govorila je o svojoj anksioznosti pre intervjua za posao dadilje u njihovoj porodici.

"Pomislila sam u sebi: "Pitam se kako izgledaju njihove dadilje? Da li nose štikle?" Princ Vilijam ima dadilju koja nosi smeđu uniformu, koja nikako ne pristaje mojoj boji kože. Mislila sam da ću obući nešto tamno i štikle da izgledam reprezentativno za kraljevsku porodicu i moram da dam sve od sebe", priznala je ona.

Loren je takođe saznala od drugih zaposlenih od para da je atmosfera u njihovom domu opuštena: "Videćete, princ Hari je apsolutno neverovatan", uveravao je jedan član bezbednosnog tima, piše deti.mail.ru.

Međutim, pošto je upoznala samog Harija, Lorejn se, kako navodi, osećala neprijatno zbog njegove jednostavnosti i rutine, jer je to bilo u suprotnosti sa njenim idejama o članovima britanske kraljevske porodice.

"Očekivala sam da vidim nekoga u veoma skupim nemačkim ili švajcarskim odelima ili nešto slično. Ali Hari je samo nosio farmerke i majicu. Hodao je bos. Kada sam ušla u kuću, raširio je ruke i rekao: "Zdravo, Lorejn!" i zagrlio me. Pomislila sam: 'Vau, kakav džentlmen, ne mogu da verujem'", dodala je dadilja.

BONUS VIDEO:

"PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP" Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON Kurir televizija

(Yumama/T.A.S.)