Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa žive u 14 miliona vrednoj vili Kaliforniji, a sin Arči, prema pisanju stranih medija redovno ide u vrtić u kome njegovi vršnjaci ne znaju da je član kraljevske porodice. Megan i Hari se reko pojavljuju u javnosti sa decom, a o njihov životu u Americi se vrlo malo zna.

Ipak, Megan je nedavno otkrila delić porodične svakodnevnice i opisala je zanimljiv ritual koji ima sa sinom nakon što dođe po njega u vrtić.Ona je medijima otkrila da bez obzira na slavu i bogatsvo jednostavno želi da odgaja svoju decu na "normalan" način, zato ih od malena uči kako je bitna komunikacija među ljudima.

"Na semaforu, kada su se vraćali iz vrtića Megan je iz torbe izvadila kesu sa sendvičem, keksom i flašom vode i dala je beskućniku koji je sedeo na uglu ulice", preneli je novinarka koja je jedan ceo dan provela sa Megan i njenim sinom.Ona je dodala da tim gestom koji radi svaki dan, Megan želi svog sina da nauči kako neki ljudi žive u velikim kućama, neki u malim, a neki su "između domova".

Megan Markl prvi put otkrila dirljiv ritual koj ima sa sinom
Foto: Profimedia 0595493852 Porodična fotografija koja je oduševila svet: Megan Markl sa Harijem i sinom u najlepšem zagrljaju.

Kada su otišli u park, Megan ističe da se trudi da njeno dete bude jednako sa drugom decom, odnosno da čeka svoj red ( na toboganu, ljuljaški), da se pozdravi sa svim drugarima i da priskoči u pomoć nekom kome je potrebna.

Podsećamo,trogodišnji Arči i jednogodišnja Lilibet nisu prisustvovali sahrani kraljice Elizabete odlukom svojih roditelja.

(Yumama)