Serena Vilijams verovatno je najpoznatija teniserka na svetu. Prošle godine je sa suprugom Aleksisom Ohanijanom dobila drugo dete, a sada je na Instagramu objavila fotografiju sa svojom mlađom ćerkicom i podelila svoj stav o telu posle porođaja.

I Serenino telo se, kao i telo svih majki, promenilo posle porođaja, ali evo šta ona misli o tome i želi da čuju sve mame koje nisu baš zadovoljne svojim izgledom.

"Najvažnije je da volite sebe. Shvatila sam da moram da podsećam sebe da volim sebe kroz različite faze u životu. Trenutno volim što mi telo ne izgleda savršeno. Volim što mirišem na mleko – mleko hrani Adiru. Volim da upoznajem novu verziju svog tela. To je promena, ali je promena koja je bila vredna svega. Zato, počnite ove nedelje, znajte da ste voljeni i da sve počinje od vas", napisala je Serena, a onda je dodala i da "sada ide u teretanu".

Mnogi od 17 miliona pratilaca koje teniserka ima na Instagramu komentarisali su ovu njenu objavu i imali su samo reči hvale.

"Prihvataš celu sebe. Kakva legenda!", "Izgledaš sjajno, ali divno je što se trudiš, kao majka, žena, ljudsko biće. Kraljica Serena",  "Veoma inspirativno. Nedavno sam i ja dobila bebu, moram da naučim da budem dobra prema sebi", pisali su joj.

BONUS VIDEO:

Miris tela posle porođaja TikTok/thebiggersthebetter

(Yumama/N. Z.)