Postoje neke veoma osetljive teme o kojima je roditeljima često neprijatno da razgovaraju sa decom, mada bi to trebalo uraditi za njihovo dobro. Indonežanskoj pevačici Juni Šari, međutim, nije neprijatno da na vrlo nesvakidašnji način uči decu o intimnim odnosima.

Naime, ona je nedavno u intervjuu sa jutjuberkom Venom Melindom otkrila da sa svojom dvojicom sinova gleda filmove za odrasle.

Juni je dodala i da na kraju obično pita sinove da li im se dopalo to što su upravo odgledali, ali da je njima zbog toga uvek neprijatno.

"Ja ih pitam: ’Momci, šta mislite o tome što gledamo filmove za odrasle zajedno, zar nije kul?, a oni mi kažu: ’Mama, nemoj tako da se ponašaš’. Na to im odgovorim: ’Brate, to je normalno’", rekla je pevačica.

Ona je u intervjuu još istakla i da smatra da je se*sualno vaspitanje važno za decu koja odrastaju, a dodala je i da je zabrinut zbog toga što ne može uvek da prati svaki korak svojih sinova.

juni šara.jpg
Instagram/Screenshot/yunishara36 

I dok su ljudi šokirani onim što su čuli, psiholog Agstrid Piter odobrava ono što Juni Šara radi!

"Da, to je dobro. Kada vidimo decu da gledaju filmove za odrasle, bez obzira na to koliko je neprijatna situacija, ne treba da se ljutimo jer će oni to opet uraditi u tajnosti", preneo je njene reči antaranews.com.

Osim toga, psiholog kaže da bolje da roditelji razgovaraju sa decom o različitim temama koje se tiču intimnih odnosa, nego da ih grde.

"Kroz takve razgovore roditelji mogu da kažu deci činjenice o se*sualnom vaspitanju zasnovane na svom znaju, a ne na filmovima za odrasle", dodala je.

BONUS VIDEO:

seksualno vaspitanje Kurir televizija

(Yumama/N. Z.)