Dvostruka dobitnica Oskara Hilari Svonk podelila je u sredu fotografiju ćerke Aje i sina Oma, oboje od 9 meseci, kako sede na plaži, sa njihovim imenima ispisanim na pesku i okrenutim prema vodi. Aja je nosila ružičastu majicu, a Om plavu.

„Pred nama je naporna nedelja emisija u kojima ću pričati o svom novom filmu i zabavnom partnerstvu, ali sam smislila koji je bolji dan da prvo sa svima vama podelim imena svoje dve "male ljubavi” objavila je Svank.

„Hvala što ste ovde!!“, nastavila je. “Srećan Dan zaljubljenih.”

Svonk i njen muž, Filip Šnajder, dočekali su Aju i Oma u aprilu 2023 . Prilikom objavljivanja vesti, zvezda nije podelila njihova imena.

Hilari Svonk otkrila imena blizanaca
Instagram Printscreen hilaryswank 

 „Nije bilo lako. Ali zbog dečaka (i devojčice!) je vredelo.“, napisala je tada Svonk, dodajući fotografiju na kojoj drži svoje novorođene bebe na svakom ramenu, dok gleda u zalazak sunca preko vode.

"Srećan Uskrs! ", dodala je ona. „Objavljivanje sa čistog neba.“

Kada se osvrnula na 2023. u postu na Instagramu od 1. januara za proslavu Nove godine, Svonk je rekla da njene „Anđeoske bebe“ čine „svaki dan, najboljim ikada“.

Svonk je objavila da očekuje blizance tokom gostovanja u emisiji Dobro jutro Ameriko u oktobru 2022.

"Ovo je nešto što sam dugo želela i moja sledeća stvar je da ću biti mama ", rekla je tada glumica. "I to ne samo jednog deteta, već dva. Ne mogu da verujem."

(Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO

Koliko je važna podrška roditelja, video koji je raznežio svet TikTok/dailyhumanmotivation