Glumac Miloš Biković nedavno je dobio najvažniju ulogu u svom životu - postao je TATA. Njegova devojka Ivana Malić porodila se u januaru, a par je dobio dečaka kome su dali ime Vasilije.

Miloš je objavio crtež porodice na Instagramu sa kojim je nagovestio da je postao otac, kao i detalje sa proslave rođenja sina, dok je Ivana objavila slatku sliku bebinih nožica u pidžamici sa žirafama.

Glumac se ovoga puta oglasio fotografijom na kojoj drži bebu i napisao: "Neke važne stvari."

Verujemo da uživa u ulozi tate, a poznato je da Biković retko priča o privatnom životu. Jednom prilikom je izjavio kako planira da uskladi posao u Rusiji sa porodičnim životom:

"Za mene Ivana i porodica znači sidro. Usidrenje. To je neka kontrateža svim mojim ludilima. U jednoj rečenici" - zaključio je Biković.

"Planiram da maltretiram porodicu avionom, tamo - vamo. Moj život je moj život. Ne mogu da se odreknem nekih stvari koje sam stvarao celog života, gledaću da ih optimizujem i da u tu jednačinu ubacim još jednu nepoznatu. Ne mogu da od sad ne idem više nigde, poludeo bih. Detetu lud otac ne treba. Treba naći neki balans - rekao je Biković u emisiji "PopTok".

BONUS VIDEO: 

Trik za lakše vezivanje pojasa u sedištu TikTok/heavy_haul_n_fool

(Yumama/T.A.S.)