Nakon što su svoju prvu bebu, princa Džoržda predstavili odmah nakon porođaja, princ Vilijam i Kejt Midlton vratili su se kući kao mala tročlana porodica. Danas par ima troje dece i princ Džordž je dečak od 10 godina, ali par se, kao i svi drugi, suočavao sa raznim izazovima kada su tek stupilli u roditeljske vode.

Princeza Kejt je kasnije iskreno govorila o borbama i strahovima koje su ona i njen muž delili u tim ranim danima - uključujući i jednu od Vilijamovih glavnih briga. Kejt, sada mama troje dece, posebno se pojavila u podkastu Đovane Flečer "Srećna mama, srećna beba" u februaru 2020.

I priznala je da je jedan od izazova kada su dobili prvo dete bila buka koja ih je posebno šokirala, posebno tatu - princa Vilijama. "U našem domaćinstvu nije bilo tako tiho", rekla je ona. "Vilijam je rekao: O moj Bože, zar će ovako izgledati roditeljstvo?"

"Trebalo nam je malo vremena da se smestimo i ponovo krenemo, ali u tome je, pretpostavljam, lepota novorođene bebe. Postavljeni ste na svoja najteža i najnepoznatija mesta o kojima ranije niste nužno ni razmišljali."

Kejt je takođe otkrila svoj praktični pristup roditeljstvu - inspirisan sopstvenim roditeljima Majklom i Kerol. Rekla je: "Imala sam veoma srećno detinjstvo. Bilo je sjajno zabavno – veoma sam srećna, dolazim iz veoma jake porodice – moji roditelji su bili veoma posvećeni nama – mojoj braći i sestrama. Zaista cenim sada kao roditelj koliko su žrtvovali za nas," piše Mirror.

"Oni su dolazili na svaku sportsku utakmicu – ja sam bila veoma oduševljen sportom – dolazili su na svaku sportsku utakmicu, bili bi oni sa strane i vikali bi i uvek bismo zajedno imali porodične praznike. Ali mislim da su stvari koje zaista ostave najveći pečat jednostavne stvari i zapravo vidim da, sada kada imam svoju decu, život tako zauzet, tako ometajući i zapravo ponekad jednostavne stvari kao što je gledanje vatre po zaista kišnom danu pruža takvo uživanje."

"Toga se sećam iz detinjstva – da radim jednostavne stvari, da idemo zajedno u šetnju, i to je ono što se zaista trudim i radim sa svojom decom, jer to potpuno uklanja sve komplikacije, sve pritiske."

Kejt je takođe govorila o trenutku kada je Džordž rođen, pričala je sa kakvim osećanjima se suočavala: "Neverovatno, neverovatno. Neverovatno je kao što sam rekla. Kako ljudsko telo to može da uradi? Bio je veoma sladak. I takođe mi je donekle laknulo što je bio srećan, zdrav dečak." - rekla je Kejt.

BONUS VIDEO:

Agresivno ponašanje deteta sa autizmom TikTok/ super_solo_mon

(Yumama/T.A.S.)