Mnoge poznate ličnosti su postali roditelji tek nakon 50-e godiine, ali čuveni glumac Robert De Niro iznenadio je nedavno sve izjavom da je postao otac u 79. godini. Kada ga je voditelj predstavio kao oca šestoro dece, glumac ga je ispravio i rekao da je ponovo postao tata i dobio sedmo dete.

Mnogi su bili iznenađeni ovom izjavom, a na faktor iznenađenja Rober De Niro je odgovorio: "Trudnoća je bila planirana. Kako možeš ne planirati tako nešto?" Ime i pol bebe još uvek nisu poznati javnosti, kao ni ko je srećna majka, ali u medijima se piše kako je njegova devojka Tifani Čen (64) snimljena sa trudničkim stomačićem nedavno.

Robert De Niro ženio se dva puta u životu, a ima 51-godišnju ćerku po imenu Drena i 46-godišnjeg sina Rafaela sa prvom suprugom Dajen Abot. Zatim ima 25-godišnjeg sina po imenu Eliot i 11-godišnju ćerku po imenu Helen sa svojom drugom bivšom ženom, Grejs Hajtauer. De Niro je takođe otac 27-godišnjih blizanaca Arona i Džulijana sa bivšom devojkom Tuki Smit. Glumac takođe ima četvoro unučića.

Kada su ga pitali da li je strog roditelj, glumac je rekao: "Mislim, ne postoji način da se to zaobiđe sa decom. Ne volim da moram da postavljam pravilai slične stvari. Ali, ponekad jednostavno nemate izbora", rekao je on. "I svaki roditelj bi, mislim, rekao istu stvar. Uvek želite da uradite pravu stvar za decu i pružite im korist, bez sumnje, ali ponekad ne možete."

Glumac Robert De Niro u 79 godini dobio dete.
Profimedia 

Izvor: Yumama