Nekadašnja košarkašica NatašaKovačević postaće mama po drugi put. U 2022. godini Nataša je rodila ćerku Sofiju, a sada očekuje još jednu bebu.

Nataša Kovačević podelila je presladak porodični video na kojem ona, njen suprug Vuk Stojaković i njihova ćerkica Sofija rukama prekrivaju ultrazvuk na kojem se vidi beba, a onda buše balon i otkrivaju pol deteta.

Posle ćerkice, Nataša očekuje dečaka i da će se zvati Strahinja, ima koje znači da je dečak "neustrašiv i hrabar": "Počinje još jedno novo životno poglavlje. Strahinja, strpljivo te čekamo." - napisala je nekadašnja košarkašica.

Košarkašica Nataša Kovačević ponovo će postati mama2
Instagram/Printscreen/nacika7 

Odmah nakon objave krenule su da se nižu poruke i čestitke, a jedan od njenih pratilaca je napisao:

"Bravo majstorice, ti si primer najvećeg borca koja može da posluži mnogima za primer kako se u životu treba boriti za svoje ciljeve i nikad ne odustajati ma koliko se to činilo nemogućom misijom."

Da podsetimo, Nataša je imala tešku saobraćajnu nesreću, a zbog povreda amputirana joj je noga do kolena.

Nataša sada nosi protezu, sport i dalje zauzima važno mesto u njenom životu, bude aktivna i trenira, kao i da se ostvari u predivnoj ulozi majke.

BONUS VIDEO:

Trudna 9 sedmica posle porođaja TikTok/MOMA_BEAR_1

(Yumama/T.A.S.)

BIVŠA KOŠARKAŠICA NATAŠA KOVAČEVIĆ ČEKA BEBU: Ima ćerkicu, a evo kojeg pola je drugo dete - izabrala je moćno srpsko ime