TV voditeljka i glumica MarijanaMićić stavila je karijeru u drugi plan i potpuno se posvetila roditeljstvu. Ona je mama dve devojčice, Ane i Sene, a u jednom intervjuu je ispričala šta joj na emotivnom planu teško pada dok odgaja decu.

Marijana ne priča puno o privatnom životu u javosti ponekad objavljuje slike sa decom na društvenim mreama, pa je nedavno sve oduševila kada je objavila atmosferu sa proslave ćerkinog drugog rođendana.

Poznato je koliko veliku i sjajnu ulogu imaju bake u životu unuka. Bake su izvor ljubavi, maženja i paženja, ali i veliki oslonac i podrška roditeljima. Marijana Mićić je u jednom intervjuu ispričala da je bolito što njene ćerke odrastaju bez bake - te superheroine svakog detinjstva.

"Veliki je hendikep što Miloš i ja nemamo mame. Mislim da je to hendikep prvo za našu decu, zato što sam ja odrasla sa obe bake, divne su figure bile u mom životu" - počela je priču voditeljka. "To mi je tako jedna tuga, tu, nažalost, ne možeš ništa da uradiš. Ne postoji veče kad ja nisam legla sa Anom ili sad sa obe a da nisam zaplakala." - prenosi Story izjavu voditeljke.

marijana micic777.jpg
Instagram/Printscreen/Marijana Micic 

"To ne zna niko, čak ni Miloš moj ne zna da ja zaplačem, ali svaku noć. Koliko god ja ovako ne pričam o tome, to niko ne zna, ali sad će verovatno saznati da ja svako veče plačem. I znaš kada te neko pita kada to prođe, kada se završi. Nikada. Znaš koliko sad patim što na primer da je pitam: "A kako sam ja, kad sam imala?" Dok ti je mama tu i nemaš decu ne pitaš, što bi to pitao. Toliko pitanja sad imam, ali nemam koga da pitam - zaključila je iskreno Marijana.

Kako prenosi Story, Marijana odgaja decu bez bake, ali zato su unajmili brižnu dadilju koju deca vole i koja je često sa njima i sa puno ljubavi pomaže.

BONUS VIDEO:

Marijana Mićić pokazala sobu za bebu Instagram

(Yumama/T.A.S.)