Bijonse je svoj privatni život uvek skrivala za sebe, ali je u nedavno objavljenom dokumentarnom filmu "Renesansa" dala redak uvid u svoj stil roditeljstva. Suprug Džej Zi i njihovo troje dece, Blu Ajvi (11) i blizanci Rumi i Ser (6), pridružili su joj se na svetskoj turneji i pojavljuju se tokom celog filma. Blu Ajvi se čak pridružila svojoj mami na sceni.

Evo koje su metode vaspitanja koje koristi poznata pevačica:

1. Ona sluša svoju decu, ali drži čvrste granice
U jednom delu filma Bijonse raspravlja o listi pesama za koncert, dok je Blu Ajvi u drugom delu sobe. Kada 11-godišnjakinja sazna da bi pesma Diva mogla biti izbačena, ona se ubacuje: "Ne možeš da ne pevaš tu pesmu". Bijonse uzvraća: "Cenim tvoje mišljenje, ali moraš se smiriš. Ne možeš da prekidaš ljude."

Ovo je najbolji dokaz da Bijonse poštuje ćerkino mišljenje, ali je podstiče da misli na druge. Na kraju, konačna odluka je uvek njena i ona očekuje da ćerka to poštuje.

2. Ona je zaštitnički nastrojena prema deci
Kada je Blu Ajvi pitala svoju mamu da li može da ide na turneju sa njom, Bijonse je rekla ne. Osećala je da njena ćerka nije prošla kroz određene prepreke i borbe koje bi je učinile spremnom za takav korak. Na kraju je popustila, a nakon prvog nastupa društvenim mrežama su se proširili negativni komentari o nastupu.

"Bila sam razočaran što je Blu imala pristup takvim vestima, ali ovi komentari su je motivisali da još više radi i postane jača. Oduševljena sam što je tako neustrašiva. Vidim da ima samopouzdanja i da veruje u sebe", rekla je Bijonse.

3. Moraju da ostanu prizmeni
Ona pripisuje zasluge svojoj majci što ju je držala prizemnom, i to želi da usadi i svojoj deci. U dirljivom trenutku u filmu, Bijonse razgovara sa svojom majkom, Tinom Nouls-Loson, iza scene i zahvaljuje joj što je bila tu za nju.

"Ovo je sve zbog tebe", kaže majci i grli je. Bijonse zahvaljuje sopstvenoj majci za njen uspeh, ali i za to što je ostala prizemna. To isto želi i za svoju decu, tako da tokom turneje odvaja vreme da ga provede sa svojom porodicom i odredi prioritete za potrebe dece.

"Decu nije briga šta radiš. Oni samo žele svoju mamu", zaključila je.

(Index.hr/Yumama/T.A.S.)

BONUS VIDEO:

Učiteljica otkrila koji poklon želi od dece TikTok/moms