Glumica MiljanaGavrilović koja je igrala glavnu ulogu u seriji "Folk", očekuje treće dete i nedavno se pojavila u javnosti u 6. mesecu trudnoće. Ona je mama petogodišnje devojčice Mione i ima trogodišnjeg sina Vukadina, a sada njenu porodicu očekuje slatko pojačanje - stiđže nova beba.

Glumica je nedavno na Instagramu objavila video snimak na kojem sa suprugom i decom buši balone i saznaje pol bebe. Miljana Gavrilović će postati mama još jedne devojčice, a svojim pojavljivanjem u emisiji "Praktična žena" mnoge je iznenadila jer se trudničkis tomak skoro i ne primećuje dok se glumica ne okrene iz profila.

"Vidi se malo stomak ovako iz profila, ali sam što se kaže držeća. Tako na selu kada žena pređe trideset godina, ljudi kažu „Držeća ženica“, eto ja sam to sada. Mogu da kažem da se ja sada osećam kao devojka." rekla je Miljana.

U jednom intrvjuu glumica je istakla da se stalno trudi da napravi balans između porodičnog i poslovnog: "Trudim se da ispostavim balans između dece i posla. Uvek nešto malo ispašta, mozak ti je uvek pored dece, da li su jeli ili spavali. Ipak, trudimo se da se isključimo i da se posvetimo maksimalno poslu u datom trenutku." - rekla je glumica jednom prilikom za "Informer".

Koje metode vaspitanja primenjuje, kao i koje tradicionalčne izbegava, objasnila je glumioca i dodala da se trudi da osluškuje snove svojih mališana:

"Postoji spisak vaspitnih mera koje je generacija mojih roditelja primenjivala, a ja želim da ih zaobiđem. Šta će reći komšija ili čije dete je bolji đak, nikada me nije zanimalo niti će. Čini mi se da je u vreme kada smo mi bili deca majkama bilo važnije da kuća bude čista nego da li mi plačemo i nerviramo se. Imala sam sreću da sam do svoje pete godine bila jedino dete, pa su roditelji uspeli da primete moj talenat. S druge strane, kao i svi drugi, nisu osluškivali moje snove, ideje i razmišljanja. To je nešto na čemu ću ja raditi s Mionom. Smatram da otac i majka moraju detetu da budu i roditelji i prijatelji. Taj balans je neophodan" - izjavila je ranije glumica za Story.

(Yumama)

BONUS VIDEO: 

NJIH 12 SPAVALO U JEDNOJ SOBI BEZ GREJANJA! Roditelji ih ređali po PODU: Bili smo kao štenci kad se ušuškaju (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija