Glumica Marija Petronijević čeka drugo dete sa suprugom Milinkom Isakovićem, a rode stižu u njihov dom sredinom septembra.

Par koji već neko vreme živi u Marijinom rodnom selu Visibabe nedaleko Požege presrećan je što će njihov dvogodišnji sin imati novo društvo u prelepoj prirodiu kojoj je njihov porodični raj.

Marija je upravo zato izabrala da vesti o trudnoći objavi fotografijom u prelepoj prirodi, okružena drvećem ili u polju cveća po kom šeta u kratkoj haljlini. Sudeći prema stomaku, Marija samo što se nije porodila, i sa uzbuđenjem očekuje prinovu. Glumica je saznala da je u drugom stanju u veoma teškom periodu - u danima kada se borila s tugom zbog iznenadne smrti majke i oca, piše Gloria.

Kako će se beba zvati i javnost i dalje ne zna, jer glumica ne želi da sazna pol deteta sve do porođaja.

Podsetimo, glumica Marija Petronijević potpuno se povukla iz javnog sveta i posvetila životu na selu. Ona je godinama krila identitet svog partnera s kojim ima sina, a reč je o humanitarcu iz Loznice Milinku Isakoviću (43), IT stručnjaku.

Glumica se proslavila ulogom u domaćoj hit seriji "Selo gori, a baba se češlja", a sada ima farmu ovaca i, sudeći prema objavama na Instagramu, uživa u porodičnom životu na selu.

(Blic/Yumama)

BONUS VIDEO:

MARIJA PETRONIJEVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Evo kako izgleda u 8. MESECU, glumica NE ODUSTAJE od poslova u svom selu! (VIDEO) Instagram/petronijevic.marija