Postoje očevi za koje je ceo proces roditeljstva što je moguće prirodniji. Očinstvo je za njih izuzetno važan cilj i savršeno se snalaze u ovoj ulozi. To su muškarci koji su oduvek sanjali o velikoj porodici, o deci o kojoj mogu da se brinu, odgajaju i daju im najbolje što imaju.

Otkrijte u kojim horoskopskim zankovima su rođeni najbolji očevi:

Bik (21. april – 21. maj)

Muškarac Bik zauzima prvo mesto kada govorimo o najboljim očevima Zodijaka. On brine o deci, tako da su uvek bezbedna i da znaju da se mogu osloniti na njega. Međutim, on nikada ne preteruje u svojoj brizi, kako bi se mališani zabavljali i osećali dobro u njegovom prisustvu. On je posvećen, kreativan, zabavan otac sa žarom za život.

Rak (22. jun – 21. jul)

Rak je prepoznat po svojoj ljubavi prema porodičnom životu, rođacima i voljenim osobama. Vreme provedeno sa porodicom mu je uvek prioritet, tako da će uvek biti uključen u podizanje dece. Više od toga, uvek će tražiti da organizuje zabavne aktivnosti ili porodična okupljanja. On je otac sa kojim mališanima nikad nije dosadno. Deca ga vide kao pravog heroja, uvek prisutnog i uvek u stanju da reši svaki problem.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Muškarci Device su angažovani očevi, čak i ako ne umeju tako dobro da izraze svoja osećanja. Svoju ljubav ne izjavljuje uvek rečima, ali dela govore sama za sebe. Kvalitetno provode vreme sa decom i podstiču ih da otkriju sebe i šta zaista žele u životu. Podržavaju mališane da izađu iz svoje zone komfora i otkriju što više novih stvari. Oni su prava podrška, a deca se nikada ne plaše da razgovaraju sa očevima Devicama. Odmah stiču poverenje dece, njihov odnos nikada nije zasnovan na lažima.

Jarac (22. decembar – 20. januar)

Vredni i angažovani, muškarci rođeni u znaku Jarca uvek se postaraju da mališani imaju najbolje. Tu su da ih podrže da iscrtaju svoj put i ponude im najbolje mogućnosti. Oni svoju decu neće pretvarati u razmaženu decu, jer je uvek važno imati balans. Nude sve, ali zahtevaju zauzvrat, uključenost i odgovornost. Svoju decu od malih nogu uče šta je poštovanje, a obrazovanje i lepo ponašanje su apsolutno neophodni.

(Yumama)

BONUS VIDEO:

SAMOHRANI OTAC: Kurir TV