Poznata glumica Marija Petronijević se porodila pre nekoliko dana, a na svet je stigao jedan presladak dečak.

Glumica je lepe vesti objavila na Instagramu, a vrlo rado deli i fotografije iz porodilišta sa svojim detetom u rukama. Sada je podelila jednu divnu fotografiju sa uspavanim mališom, te je otkrila ko će odabrati ime za bebu.

"Još malo idemo kući, da se beba upozna sa tatom i drugom familijom, i kumom koji će dati ime, kako već to kod našeg naroda biva", napisala je ona uz neodoljivu sliku prepunu emocija.

Marija Petronijević o imenu bebe
printscreen/instagram petronijevic.marija 

Glumica je sada postala mama, a u devetom mesecu trudnoće bila je zaražena virusom korona. Ona je javno govorila o tome i objasnila kako nije imala teške simptome infekcije. "Što se tiče mog zdravstvenog stanja, stvari za sada stoje ovako: već pet dana sam bez temperature, biohemija i krvna slika sada izgledaju kao kod zdravog čoveka. Nos je i dalje blago zapušen. Mnogo trudnica me je pitalo u vezi sa vakcinacijom. Vaksinisala sam se i revakcinisala u osmom mesecu trudnoće i najverovatnije zahvaljujući vakcini za sada prolazim sa blažim simptomima. Hvala lekarima koji su mi objasnili šta su prednosti vakcinacije."

izvor: yumama