Ova impresivna ljuljaška-koš dizajnirana je tako da odgovara deci svih uzrasta i nudi brojne mogućnosti za zabavu. S kvalitetnom izradom, ovaj proizvod je savršen za roditelje koji traže sigurnu i korisnu igračku za svoju decu – pogledajte je OVDE.

Inovativan dizajn

2-u-1 ljuljaška i koš ima jedinstven dizajn koji omogućava i ljuljanje i igranje košarke. Ovaj dizajn donosi i dodatnu praktičnost i uštedu prostora. Naime, ljuljaška na sebi ima obruč i onda se jedno dete može ljuljati, dok drugo igra košarku.
Ljuljaška može da izdži do čak 60 kilograma, a visoka je 135 cm.

Nemojte propustiti specijalnu ponudu – poručite već danas svom detetu ljuljašku 2 u 1 ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

2u1-ljuljaska.jpg
Promo 

Neuporediva udobnost

Što se tiče udobnosti, dizajn ljuljaške pruža podršku za držanje detetove kičme i osigurava maksimalnu udobnost tokom ljuljanja.

Sigurnost na prvom mestu

Naravno, sigurnost je od najveće važnosti. Zbog toga, ova ljuljaška-koš ima izdržljivu konstrukciju. Od metala je i može se postaviti u dvorište, na terasu, ali i u kuću/stan.

Nemojte propustiti specijalnu ponudu – poručite već danas svom detetu ljuljašku 2 u 1 ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.