Oskarovka Dženifer Lorens jedna je od najcenjenjih glumica nove generacije, a osim što pleni svojim talentom, lepotom i stilom, ona je inspiracija i mnogima mamama. Od kada je dobila sina Saja, počeli su često da se pojavljuju snimci i slike glumice koja uživa sa sinom u parku i igra se, u okruženju drugih mama.

O svom privatnom životu retko govori, ali je jednom prilikom istakla da je njen muž najbolji tatat na svetu, kao i da joj puno pomaže u čuvanju malog Saja dok glumica ide na snimanja.

"Kada radim, nemam više uobičajenu svakodnevnu, celodnevnu roditeljsku krivicu", našalila se glumica i dodala: "Shvatila sam da mu je moja energija važnija od bilo čega drugog. Pa ako on oseti da sam uznemiren pre nego što izađem iz kuće, ili sam ljuta kada smo napolju, to će uticati na njega".

Nedavno su se pojavile nove slike iz parka na sjajnoj ljuljašci na kojoj se istovremeno mogu ljuljati mama i dete. Oskarovka Dženifer Lorens je to želela da isproba sa svojim sinom, a na fotografijama se vidi koliko zajedno uživaju.

Ove ljuljaške su zapravo sjajne jer istovremeno se zabavljaju roditelj i dete, a i dete je okenuto ka vama, možete sa nim da razgovarate, da se gledate i provedete neke od najlepših trenutaka.

U galeriji ispod pogledajte slike iz parka Dženifer Lorens sa sinom!

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia POGLEDAJTE KAKO SE OSKAROVKA DŽENIFER LORENS PROVODI SA SINOM U PARKU

(Yumama)

 BONUS VIDEO:

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit ošamario komičara Krisa Roka zbog supruge Kurir televizija