Dženifer Lorens je u februaru ove godine rodila prvo dete, a u intervjuu za 'Vogue' otkrila je kako se snalazi u ulozi majke ali i kako se osećala prvih dana nakon porođaja. Kako kaže, čula je brojne priče pre nego što se porodila, ali nije mogla ni da zamisli da će tako da se oseća.

"Teško je govoriti o majčinstvu jer je to iskustvo toliko različito za svakog. Kada kažem da je od početka bilo super, neki će pomisliti da njima u početku nije bilo sjajno i osetiće se loše", rekla je Dženifer.

Kako dodaje, njoj su mnogo značila iskustva njenih prijateljica koji su je iskreno upozoravali da roditeljstvo može da bude i teško.

"Rekli su mi da se možda neću odmah povezati sa detetom, da se neću možda odmah zaljubiti u bebu. Bila sam spremna na to", dodala je Dženifer.

U trenutku kada se porodila i ugledala svog sina, kaže da su svi strahovi nestali.

"Jutro nakon što sam rodila, osećala sam se kao da je ceo moj život počeo ispočetka. Kao da je to prvi dan mog života. Samo sam gledala u njega. Zaljubila sam se i u sve bebe oko sebe jer novorođenčad su toliko divna. Srce mi se rasteglo do kapaciteta do kog nisam znala da može da ide", rekla je Dženifer.

Dženifer Lorens, muž, Kuk Maroni
Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia Dženifer Lorens sa suprugom Kukom Maronijem

Podsetimo, slavna glumica je prvo dete dobila sa suprugom Kukom Maronijem, a detalje o porođaju su dugo krili. Tek nakon nekog vremena otkriveno je da je Dženifer rodila sina kom su dali ime Saj, po Saju Tvobliju, omiljenom umetniku njenog supruga.

(Yumama)